Health in a box

Health in a box levert gezonde maaltijden aan de klanten. Via de webshop kan je verschillende gerechten kopen voor een specifieke week.
Deze heerlijke en gezonde doos wordt bij de klant thuis geleverd. Mmmm, smullen maar !

Health in a box

Onze uitdaging

Deze klant kwam in mei 2020 aanklopppen bij Exsited voor een volledig nieuwe website & webshop. Het doel van het ontwikkeld platform was om koolhydraatarme maaltijden te laten bezorgen aan huis. Via een bestelmodule kan de klant zijn favoriete gerechten selecteren per gekozen week. 

Met Health-in-a-box hoeft u zich geen zorgen te maken over maaltijdplanning of boodschappen doen, want alle ingredienten die u nodig heeft voor de gekozen recepten zijn bij de levering inbegrepen. Het bedrijf biedt ook stap-voor-stap receptkaarten met gemakkelijk te volgen instructies voor het bereiden van de maaltijden.

De meest gezonde bestelmodule

Via een eigen gebouwd bestelsysteem gekoppeld met het CMS, kan onze klant zelf zijn ingrediënten & recepten toevoegen voor een specifieke week. De eindklant selecteert zijn favoriete gezonde gerechten op basis van verschillende categorieën zoals veggie, vlees, vis, ... Van zodra de recepten zijn toegevoegd aan de box, kan de eindklant nog extra's toevoegen voor die extra gezonde touch. Bij de bevestiging en betaling van de box, zal de healthy doos bezorgd worden bij de eindklant thuis.

Tijd besparen tijdens de drukke dagen? Bestel dan de Health in a Box.