Professionele website laten maken?

We bouwen gebruiksvriendelijke websites met een uniek design in functie van jouw doelgroep en doelstelling. Onze unieke aanpak zorg er voor dat jouw website deze objectieven haalt.

Is je bedrijf gemakkelijk te vinden op internet?

Ben je bezig met je online aanwezigheid? Een goede website is niet alleen een service voor jouw klanten, maar ook voor jezelf.

Wij bieden je een duurzame website met een uniek design. Bij elke website houden we rekening met SEO, de huisstijl, gebruiksvriendelijkheid en al jouw specifieke functionaliteiten.

Met ons eenvoudig te gebruiken CMS-systeem ProcessWire, is het een fluitje van een cent om je website zelf up-to-date te houden.

Ons multigetalenteerde team staat garant voor een nauwe samenwerking van ontwerp tot lancering.

Onze unieke aanpak

Onze aanpak is heilig voor ons. Wij zijn er van overtuigd dat jouw project uitstekend zal verlopen als we onze werkwijze zo nauwkeurig mogelijk volgen.

Het traject start bij zaakvoerder Greg die samen met jou een projectdossier opstelt aan de hand van jouw digitale doelstellingen.

Ben je benieuwd naar de rest van de aanpak? Klik dan verder naar de volgende pagina.

Onze vijf pijlers

Elk project is uniek en vereist een specifieke benadering, maar er zijn vijf universele pijlers die voor elk project tellen:

1. Een uniek design
We werken nooit met themes en templates. Wij gaan 100% voor maatwerk design. Onze designs zijn weldoordacht. Afhankelijk van de complexiteit van het project ontwerpen we soms tot 25 individuele schermen, die we dan voorstellen als prototype.

2. Mobile first
Uiteraard is elke website perfect geoptimaliseerd voor alle mobiele toestellen. Hoe je het toestel ook draait of keert, onze site is responsive én adaptive opgebouwd. 

3. Google first
Al onze klanten willen dat hun website goed scoort in Google. Daarom denken we altijd ook aan scoren in Google bij het bedenken, designen en ontwikkelen van jouw website. 

4. Alles aanpasbaar
Uurtje-factuurtje om teksten in te vullen, daar passen wij voor. Wij vinden dat je na oplevering alle teksten en foto's zelf moet kunnen aanpassen. Wij maken daarvoor gebruik van het gebruiksvriendelijke én uitbreidbare ProcessWire CMS-Systeem. 

5. Exsited, jouw partner
We maken jouw project aan de hand van onze weloverwogen aanpak met ons ruim team van webexperten. We werken 100% in-house en hebben designers, scripters, front-enders en back-enders in ons team. Ook na oplevering mag je ons beschouwen als een partner waar je terecht kunt met al jouw vragen.

Exsited laat je niet in de steek. Ook na oplevering kan je bij hen terecht met al je vragen.
Peter Deprez
Viva Sara

Aanvullende diensten

We zijn een design- en development bureau, maar een website stopt niet na de ontwikkeling. De website is het middel, niet het doel. Na de ontwikkeling heb je nog heel wat mogelijkheden om je online verhaal écht tot een succes te maken. Voor sommige diensten verbinden we graag onze betrouwbare partners door.

Copywriting

Content is king. Het zijn niet onze woorden, maar die van Google. Heb je geen teksten? Geen nood, je kan bij ons ook terecht voor copywriting.

Lees verder

Social media

Een frequente stroom van content helpt enorm om je merk online te boosten. Wij zorgen voor content en kanaliseren richting conversie via de website.

Lees verder

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO is een reeks technieken die worden gebruikt om een website of een webpagina te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google.

Lees verder

Content marketing

Google en sociale media zijn onlosmakelijk verbonden aan een goede website. Wij kunnen je helpen bij het opzetten van een content strategie.

Lees verder

Analyse en opvolging

Hotjar, Smartlook, Optimizer, Woorank... Het zijn enkele leuke tools die je veel nuttige data geven. Je krijgt een correcte analyse gebaseerd op cijfers.

Lees verder

Google Ads

Adverteren in Google is de volgende logische stap om na het afwerken van je website snel relevante bezoekers naar je site te brengen

Marketing automation

Nieuwsbrieven zijn helemaal terug. Tenminste als je het goed doet. Wij zetten voor jou een Mailchimp account op in jouw huisstijl.

E-mail marketing

We kunnen je helpen met de keuze van en het opzetten en configureren van een nieuwsbriefsysteem zoals MailChimp, FlexMail of MailerLite.

Lees verder
We hebben niet altijd de meest makkelijke ideeën, maar zonder onze website zouden we geen business hebben. Exsited denkt echt met ons mee onze wensen tot een zo goed mogelijk eind te brengen.
Debbie Debrauwer
Studio Scott

Veelgestelde vragen

We vatten het graag eens samen.
 • Waarom heb je een website nodig?

  Jouw klanten zitten online, dus moet jij ook online vindbaar zijn. Hoe professioneler jouw website gemaakt is, hoe meer kans dat ze jou zullen contacteren in plaats van je concurrent. Een professionele website is dus een directe meerwaarde voor jouw business. Jouw website is het eerste informatiepunt voor je bedrijf.

  Er zijn nog heel wat voordelen om een professionele website te laten maken bij ons:

  1. Meten is weten: jouw website verzamelt waardevolle data over je bezoekers en klanten
  2. Je website kan niet enkel dienen als een sales kanaal, maar ook als een tool
  3. Jouw website is vaak het eerste kanaal om een eerste indruk voor een potentiële klant te maken
  4. Je hebt zelf controle over hoe je jouw verhaal brengt in tegenstelling tot bvb sociale media
  5. Jouw jongere doelgroep verwacht dat je een website hebt, anders haken ze al af
  6. Win het vertrouwen van je klant door een duidelijke website
  7. ...

  Wij maken jouw website met oog op conversie en als onderdeel van jouw digitale strategie

 • Hoeveel kost een website?

  De kosten van een website kunnen variëren afhankelijk van de grootte en complexiteit van de website en de gewenste functionaliteiten. De beste manier om een prijsraming te krijgen is om contact op te nemen voor een vrijblijvende brainstorm. 

 • Wat is een digitale strategie?

  Digitale strategie is een term die niet kan ontbreken in de algemene bedrijfsstrategie. Wij claimen zeker niet dat we specialisten zijn in marketing en algemene bedrijfsstrategie, maar online hebben we eigenlijk heel wat ervaring. Onze focus ligt dus op webdesign en development, maar we krijgen meer en meer de vraag naar ondersteuning bij het ontwikkelen van een digitale strategie. 

 • Wat is een projectdossier?

  Een projectdossier is een combinatie een aantal files specifiek voor een project. We verzamelen alle documenten & analyses, alle designs en alle bronbestanden in één map op de server. In deze map zit een werkdocument, een inhoudelijke analyse, een functionele analyse en een grafische analyse. Vaak wordt het projectdossier ook voorzien van user stories en functielijsten. In het werkdocument staan ook alle links die belangrijk zijn voor het project (staging & productie url's, Gitlab, DeployHQ, Teamleader, ..). In de werkmap worden ook alle bronbestanden van het design en de assets van de klant opgeslagen. 

 • Wat moet ik aanleveren bij het opstarten van een project?

  Om een project op te starten hebben we de belangrijkste elementen nodig van je visuele identiteit (logo, huisstijlhandboek, ..). Mochten er al teksten & foto's beschikbaar zijn dan vragen we die ook op. Deze elementen zijn belangrijk om het projectdossier mee aan te vullen en voor de designfase.

 • Welke technologie wordt gebruikt?

  Wij maken onze websites in ProcessWire. Dat is een open source CMS-systeem dat gebruik maakt van PHP & MySQL. Onze webshops worden deels gemaakt in Laravel. Wij hosten onze projecten bij Combell & Digital Ocean.

Logo Exsited
Logo Deknudt
Logo Ostyn
Logo Studio Scott
Logo Verthus
Logo Viva Sara
Logo Dupont

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Heb je een project voor ogen de komende tijd? We gaan graag samen met jou de uitdaging aan.