Light Consult

Bij Light Consult hebben ze van creatief en merkonafhankelijk lichtadvies hun missie gemaakt. Ze laten al meer dan 25 jaar het licht branden in tal van sectoren. Doordat ze verschillende merken combineren, kunnen ze elke klant een voordelige prijs bieden, zonder in te boeten op kwaliteit.
Naast verlichtingsadvies kan je als klant bij hen ook terecht om verlichtingsarmaturen aan te kopen. Ze garanderen een vlotte levering. Op die manier bieden ze een totaalservice aan die zorgt voor veel gemoedsrust en vertrouwen. 

Light consult

Getuigenis klant

We zijn bère content. Echt waar, een dikke pluim voor het ganse Exsited team die hieraan heeft meegewerkt. We krijgen super veel positieve reacties. De meest voorkomende is dat ze duidelijk en transparant is. En dat dit toevallig één van de redenen was dat we onze website wouden vernieuwen. MISSION ACCOMPLISHED!”  

We hechten veel belang aan een mooie site, maar die ook logisch in elkaar zit en goed werkt en realiseerbaar is binnen een redelijk budget. Met deze vereisten zaten we rond de tafel met het Exsited team en merkten onmiddellijk op dat er meegedacht werd met onze wensen en deze nog versterkt werden met ideeën van hen.

We zijn in ieder geval Ex’c’sited
Herlinde & Harold

Logo Exsited
Logo Deknudt
Logo Ostyn
Logo Studio Scott
Logo Verthus
Logo Viva Sara
Logo Dupont

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Heb je een project voor ogen de komende tijd? We gaan graag samen met jou de uitdaging aan.