Hoe gaan wij te werk?

Onze aanpak is heilig voor ons. We nemen tijdens de offerte en kick-off meeting ruim de tijd dit proces in detail uit te leggen. Hieronder vind je alvast een korte uitleg over onze aanpak.

Huiswerk

Een goede voorbereiding is dé basis voor een goed project. Tijdens de offertemeeting denkt zaakvoerder Greg (ondertussen bijna 20 jaar ervaring) met je mee over jouw doelstellingen op korte en lange termijn. We bespreken jouw doelgroep en jouw ideale klant.

Design

Het is tijd om te ontwerpen. Aan de hand van het dossier gaan onze ontwerpers aan de slag voor een adembenemend web- en mobiel design. Op basis van de wireframes krijg je voor elk type pagina een uitgewerkt designvoorstel. Indien copy & fotografie op voorhand aanwezig zijn worden deze ook in de designs verwerkt. Gebruikservaring (UX) en conversie gaan voorop.

Scripting

Scripting is de eerste stap in de drie fases van ontwikkeling van jouw project. Dit is de eerste keer dat er echt code geschreven wordt. In deze fase geven we voldoende aandacht aan animaties en effecten. Ook de mobiele versie komt hier echt tot leven. Simpel gezegd gaan we in deze fase de statische designs omzetten in een levendige versie door toevoeving van animaties & effecten.

Back-end

Fase twee van de ontwikkeling. De complexiteit van het project bepaalt welke back-end developers aan beurt komen. Voor webshops, webapps, API-integraties en complerere modules komt het backend team in actie. Voor de overige projecten wordt deze fase door het front-end team uitgevoerd.

Front-end

In de laatste fase van de ontwikkeling komt alles samen. De scripting van het design en het aanpassen van alle pagina's in het CMS-systeem worden hier gefinaliseerd. We zetten alle formulieren op en testen elke functie die mogelijks een probleem zou kunnen geven. Tenslotte gaan we ook alle externe tools inpluggen. 

Oplevering

Tijd voor de oplevering. Dat betekent vooral dat het nu tijd is om de website in te vullen en daarna te lanceren. We ontvangen je graag nog eens voor een opleveringgesprek en CMS-opleiding.

Logo Exsited
Logo Deknudt
Logo Ostyn
Logo Studio Scott
Logo Verthus
Logo Viva Sara
Logo Dupont

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Heb je een project voor ogen de komende tijd? We gaan graag samen met jou de uitdaging aan.