Oplevering

In deze fase wordt de website gefinaliseerd en klaargemaakt voor lancering. Er worden een opleveringgesprek en een CMS-opleiding georganiseerd om ervoor te zorgen dat je volledig op de hoogte bent van hoe je jouw nieuwe website kunt gebruiken en beheren.

Opleiding

De opleiding krijg je van de ontwikkelaar zelf. Doordat de front-ender het project zelf gemaakt heeft kent hij alle pagina's en blokken. Tijdens de opleiding krijg je een uitleg over de pagina- en blokkenstructuur. 

We leren je ook hoe je vertalingen best aanpakt en hoe je best je SEO invult.

Gemiddeld duurt een opleiding 60 tot 90 minuten. Na de opleiding krijg je een account op het beheer en kan je aan de slag!

Nazorg

Na de opleiding ben jij terug aan de slag. Tijdens de invulling beantwoorden we met plezier je eventuele vragen over het CMS en reageren we snel op gevraagde aanpassingen en eventuele bugs.

Indien je het zelf niet zitten om de site in te vullen dan kunnen wij dit eventueel doen voor jou. We doen dit in samenwerking met onze partners (copywriters, content managers, ..).

Je kan bij ons dus terecht voor het volledige traject.

De komende maanden volgen we je Search Console en Analytics op en sturen we bij waar nodig.

Support & updates

Met support bedoelen we eventuele probleempjes die opduiken na lancering. De eerste twee jaar lossen we gratis elke gemelde bug op. 

Met updates bedoelen we nieuwe functionaliteiten die in de website gemaakt moeten worden. 

Met ons platform garanderen we een stevige basis waar je jarenlang kan op teren en op verder bouwen. 

Exsited laat je niet in de steek. Ook na oplevering kan je bij hen terecht met al je vragen.
Peter Deprez
Viva Sara
 • Wat is een bug?

  Een bug is een fout of defect in onze programmatie. Dit kan leiden tot onbedoelde gedragingen of problemen. Bugs kunnen worden veroorzaakt door fouten in de code of ontwerp, of door problemen met de omgeving waarin het systeem wordt uitgevoerd. De eerste twee jaar na lancering lossen we gratis elke bug op.

 • Wat is een CMS?

  CMS is een afkorting voor Content Management System. Dit is een systeem waarbij je op eenvoudige wijze alle inhoud van een website kunt beheren, zonder dat je kennis nodig hebt van een programmeertaal. Wij gebruiken ProcessWire als CMS-systeem.

 • Wat is copywriting?

  Copywriting met betrekking tot websites is het schrijven van tekst met als doel om iets te verkopen of te overtuigen. Een copywriter moet vaak rekening houden met de doelgroep, het medium en de boodschap die hij of zij wil overbrengen. Een goede copywriter kan een boodschap op een overtuigende en aantrekkelijke manier presenteren, zodat de lezer geneigd is om te handelen. Copywriting vereist vaak creativiteit, de vaardigheid om teksten te schrijven die aanspreken en overtuigen, en kennis van verschillende marketingtechnieken. Bovendien schrijft een copywriter niet enkel voor de bezoeker, maar ook voor Google

 • Wat is het verschil tussen support en updates?

  Support en updates zijn twee verschillende dingen die betrekking hebben op onze werking. 

  Support verwijst naar de hulp en ondersteuning die we bieden aan onze klanten. Dit kan variëren van technische hulp bij het oplossen van bugs tot klantenservice voor algemene vragen en opmerkingen. 

  Bvb: algemene vragen over het CMS, e-mail problemen of bugs op de website

  Updates zijn wijzigingen of verbeteringen aan een webproject die worden uitgebracht om problemen op te lossen, prestaties te verbeteren of nieuwe functies toe te voegen. 

  Bvb: een nieuwe module, functie of zone op de website

  Kort gezegd, support is er om problemen op te lossen terwijl updates er zijn om het product te verbeteren.

 • Welke tools bestaan er om een website te testen op performance?

  Page Speed Insights (Google), GTmetrix, WebPageTest, Lighthouse (Google), Load Impact, Analytics (Google)

  Het is belangrijk om regelmatig website prestaties te meten en te optimaliseren voor een goede gebruikerservaring en om te zorgen dat de website snel laadt.

 • Wat is het verschil tussen Universal Analytics en Google Analytics 4?

  Universal Analytics en Google Analytics 4 (GA4) zijn beide versies van de Google Analytics-tool die gebruikers helpen hun website- en app-gegevens te analyseren. Universal Analytics is de oude versie is en GA4 is de nieuwe versie. GA4 biedt een aantal nieuwe functies die niet beschikbaar zijn in Universal Analytics, zoals:

  • Machine Learning: GA4 maakt gebruik van machine learning om automatisch patronen in gegevens te ontdekken en te voorspellen.

  • Geïntegreerde analyse: GA4 biedt de mogelijkheid om gegevens van verschillende bronnen te analyseren, zoals e-commerce, CRM en dergelijke.

  • Automatisering: GA4 heeft meer automatisering dan Universal Analytics.

  • Privacy: GA4 heeft verbeterde privacy-instellingen waarmee gebruikers hun gegevens kunnen beheren en beschermen.

  • Gegevensbeheer: GA4 biedt meer flexibiliteit en controle over de gegevens die worden verzameld en opgeslagen.

Logo Exsited
Logo Deknudt
Logo Ostyn
Logo Studio Scott
Logo Verthus
Logo Viva Sara
Logo Dupont

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Heb je een project voor ogen de komende tijd? We gaan graag samen met jou de uitdaging aan.