Copywriting

Content is king. Het zijn niet onze woorden, maar die van Google. Heb je geen teksten? Geen nood, je kan bij ons ook terecht voor copywriting.

Wil je een wervende website?

Iedereen wil een wervende website die zorgt voor leads en klanten. Hoe je dat doet? Door te zorgen voor een website met overtuigende copywriting. Webteksten dus die je pubiek overtuigen. Schenk aandacht aan je call-to-action, zorg voor interne en externe links én bepaal de juiste tone-of-voice.

Investeren in een gloednieuwe website die niet gevonden wordt? Zonde toch! Webteksten schrijven is één ding, SEO copywriting een ander. Een SEO copywriter schrijft webteksten met het doel je website hoger te laten eindigen in de zoekresultaten van Google of andere zoekmachines.

Een website die makkelijk leest, jouw boodschap precies overbrengt, hoog scoort in Google en extra omzet genereert klinkt je als muziek in de oren maar je ziet er geen beginnen aan? Exsited to the rescue! Laat van je horen en zet onze vingers aan het werk.

Jouw website beter laten scoren in Google?

Scoort je website niet volgens je verwachtingen? Er zijn heel wat technische en inhoudelijke stappen die kunnen gemaakt worden om dit op te lossen!