Groenvoorziener

Het passie project van ondernemer Jimmy Lannoo. Linnaeus heeft er een streefdoel van gemaakt om voor elk van hun klanten dé tuin op hun maat te ontwerpen en/of aan te leggen.
Jouw tuin als een verlengstuk van jouw huis, een plek waar het zalig vertoeven is en waar je optimaal tot rust komt.

Groenvoorziener
Gregory en zijn team konden onze doelstellingen perfect omzetten in een aantrekkelijke website. Het CMS-systeem is superhandig en laat me toe om eenvoudig & regelmatig nieuwe content te plaatsen.
Jimmy Lannoo
CEO groenvoorziener.be

Branding

De branding werd gemaakt en aangeleverd door onze gewaardeerde partner Comfymar, een full-service marketing- en communicatiebureau.

Met Exsited als partner kan ik er 100% zeker van zijn dat mijn klanten DE website krijgen waar ze naar op zoek zijn/waren. Hun professionele aanpak, transparante communicatie en technische expertise zorgen voor een eindresultaat dat altijd perfect in lijn ligt met de huisstijl die Comfymar voor de klant gecreëerd heeft. Leuk samenwerken op die manier!
Karl
Comfymar - communicatiepartner

Een clean mobiel design

Zoals steeds gaven we veel aandacht aan het mobiele design. Het design is responsive én adaptive opgemaakt volgens de meest recente normen. 

Wat kan groenvoorziener allemaal voor u doen?

Bij groenvoorziener kan je terecht voor tuinontwerp, terrassen en opritten, grondwerken en keermuren, afsluitingen, beplanting gazon, onderhoud tuin en boomverzorging

Jimmy Lannoo

"Ik vind het moeilijk om in een korte zin mijn tevredenheid uit te drukken, want die is eindeloos lang.  Jullie luisterden heel aandachtig naar mijn verhaal die ik over Linnaeus te vertellen had.  Bij de tweede vergadering stond er plots al een website klaar die qua uitstraling volledig de sfeer van Linnaeus uitademde.  Alles zat goed: de uitstraling, kleuren, functionaliteiten,…  Jullie hadden mijn verhaal perfect begrepen en in 1 beweging omgezet naar digitale bits en bytes.  Chapeau!  Bedankt om mee ons verhaal te willen schrijven!"

Bekijk het schitterende resultaat

Logo Exsited
Logo Deknudt
Logo Ostyn
Logo Studio Scott
Logo Verthus
Logo Viva Sara
Logo Dupont

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Heb je een project voor ogen de komende tijd? We gaan graag samen met jou de uitdaging aan.