Verthus

De winkel voor 't leven. Eén van onze paradepaardjes!
Deze klant kwam in 2021 aankloppen om een volledig nieuwe website & webshop te laten ontwikkelen. Met een koppeling naar een ERP platform alsook de marktplaats Bol.com, klonk deze uitdaging als muziek in de oren van onze developers. Met 60.000 unieke sku's op voorraad is Verthus intussen een goed converterende webshop.

Verthus

De winkel

Deze winkel voor 't leven, heeft een ruim aanbod aan producten. 
Of je nu de grote stap zet naar het samenwonen, je eerste kindje verwacht of op zoek bent naar het beste materiaal als doorwinterde professional, Verthus is er voor de klant op elk moment in je leven.
De uitstraling van dit enthousiaste team vertaalde zich al snel in een inspirerende kennismaking. Al snel werd het startshot gegeven van dit project.
 

Functioneel design

Een goed converterende webshop zorgt voor de nodige voorbereidingen. Samen met onze designers, developers en project manager zorgden we voor een functionele analyse. De creatieve geesten van Exsited gingen van start en zorgden voor een uniek resultaat. Een prachtige, functionele en snelwerkende webshop.

De kracht van Exsited ligt in de kwaliteit van het multidisciplinaire team. Elke designer en developer bulkt van de expertise en ervaring.
Nancy Vancoppenolle
Zaakvoerder Verthus

Webshop op maat

Onze developers werden laaiend enhtousiast toen ze de briefing kregen voor deze case. De uitdaging bestond in het ontwikkelen van een B2C webshop gekoppeld aan een ERP platform (SDP). Vanuit ons eigen gemaakt shopsysteem, koppelden we ook heel wat producten naar de marktplaats bol.com. In een latere fase ontwikkelden we een B2B platform waar ook deze gebruikers met een eigen account specifieke prijzen te zien krijgen.

Een feestgelegenheid of op zoek naar een leuk cadeau? Als klant kan je ook een cadeaubon aankopen en meteen verzilveren op de webshop.

Gebruikte technologieën & koppelingen

Snelle zoekfunctie

Een eigen geschreven CMS biedt ook tal van voordelen voor Exsited. Zo kunnen we snel schakelen in de digitale revolutie en kunnen we de meeste recente technologieën ontwikkelen en koppelen. Onze developers gingen op zoek naar een technologie die onder andere snelle en slimme zoekresultaten tevoorschijn tovert bij het zoeken naar een trefwoord.

  • Het predictive search modal zorgt ervoor dat je op elke pagina kan zoeken naar een specifiek product. 
  • Met related products bieden we de consumenten gelijkaardige, cross-selling, producten aan. 

Benieuwd naar het resultaat?

Onze klant getuigt:

Wat voor ons initieel een sprong in het duister was, is de juiste stap gebleken in ons traject naar een nieuwe webshop.

Van een Magento-webshop bij een grote speler naar een team met heel wat minder ervaring, maar met een eigen visie en een eigen product.

Gregory overtuigde ons door hun inzicht en logisch denken; door hun jeugdig enthousiasme.

Tijdens de ontwikkeling was er een goede en persoonlijke samenwerking  (met developer Jordy).

Er was een correcte, duidelijke en eerlijke communicatie. Ook wanneer iets niet volgens plan verliep, nam Exsited meteen hun verantwoordelijkheid op en zorgden ze voor een gepaste oplossing.

Door hun kennis werden zaken gerealiseerd waarvan we alleen maar durfden te dromen : shop the look, B2B, wisselwerking tussen de online en fysieke cadeau- en waardebonnen,enz.

Exsited heeft deze projecten voor ons tot een goed eind gebracht en samen blijven we verder schrijven aan een mooi verhaal. Dankzij hun aanpak mogen we verder dromen van nieuwe uitdagingen, waar ze met veel enthousiasme mee over nadenken

Al snel kwamen we erachter dat ze hun naam ‘Exsited’ niet gestolen hebben. Elke uitdaging hebben ze met veel enthousiasme aangegaan en volbracht. Bewijs daarvan hun zelfgeschreven Bol.com-koppeling die ze in sneltempo afgewerkt hebben.
Nancy Vancoppenolle
Bestuurder Verthus.be
Logo Exsited
Logo Verthus
Logo Google

Op zoek naar een webshop op maat?

Heb je een project voor ogen de komende tijd? We gaan graag samen met jou de uitdaging aan.