Studio Scott

Heb je een creatief idee en ben je op zoek naar een unieke locatie? Kies uit meer dan 600 locaties waar jij de regisseur ben van jouw idee. Studio Scott gaat op zoek naar de meest sfeervolle locaties in binnen- en buitenland. In de online database vind je meer dan 600 unieke panden. Jij zoekt en vindt. Studio Scott regelt het papierwerk en alle afspraken tussen jou en de eigenaar. Simpel!

Studio Scott
Prijs/kwaliteit, goede opvolging en kennis van zaken zijn kenmerken die zeker van toepassing zijn bij Exsited
Eveline Vanassche
Studio Scott

Een database van meer dan 600 unieke locaties

Door de jaren heen, bouwden we een uniek CMS framework. Alle wensen van de klant bekijken we met een kritisch oog tijdens onze analyse fase.

In deze case wenste de klant een unieke database van meer dan 700 locaties. Ons gebruiksvriendelijke CMS geeft de klant de mogelijkheid om deze locaties zelf te beheren, zodat ze altijd in controle zijn over hun eigen informatie.

De bezoeker kan via een snelle en krachte zoekmotor eenvoudig zoeken doorheen alle panden in binnen- en buitenland.

Wij evolueren heel snel, waardoor we vaak wijziging moeten aanbrengen in de werkwijze van de website. Exsited denkt echt met ons mee hoe we dit het best kunnen aanpakken.
Efie Degrande
Studio Scott

Meer dan een website

Studio Scott is meer dan alleen een website, het is ook een gebruiksvriendelijke tool voor onze klant. Met behulp van aangepaste modules wordt hun dagelijkse bedrijfsvoering geautomatiseerd.

Een voorbeeld hiervan is de contractenmodule, waarmee contracten eenvoudig per e-mail gecommuniceerd en digitaal ondertekend kunnen worden.

We hebben niet altijd de meest makkelijke ideeën, maar zonder onze website zouden we geen business hebben. Exsited denkt echt met ons mee onze wensen tot een zo goed mogelijk eind te brengen.
Debbie Debrauwer
Studio Scott

Benieuwd naar het resultaat?

Logo Exsited
Logo Deknudt
Logo Ostyn
Logo Studio Scott
Logo Verthus
Logo Viva Sara
Logo Dupont

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Heb je een project voor ogen de komende tijd? We gaan graag samen met jou de uitdaging aan.