B2B-systemen

Op zoek naar een B2B-bestelsysteem gekoppeld aan uw ERP?

Een B2B-systeem is een online klantenportaal gekoppeld aan een ERP-pakket. Het doel van het platform is om professionele klanten op een eenvoudige en interactieve manier te bereiken via een gebruiksvriendelijk en veilig systeem. Alle data komt uit het ERP en er wordt ook data, zoals bvb orders teruggestuurd.

In de meeste gevallen zijn onze B2B-systemen klantenportalen om bestellingen in te voeren. De klant surft en shopt in dat geval (na inloggen natuurlijk) doorheen alle categorieën en producten met hun persoonlijke prijzen en met zicht op stock. Het uiteindelijke order komt meteen terecht in het ERP. Daar kan de organisatorische flow terug verdergezet worden.

ERP-driven

ERP driven design wil zeggen dat alle data die te maken heeft met producten, klanten, orders en facturen uit het centrale ERP komt. Het is niet gebruikelijk dat een eindklant toegang heeft tot het ERP systeem om bijvoorbeeld een bestelling door te sturen. Ons B2B-systeem is daarom de ideale tussenoplossing tussen ERP en eindklant. Via het platform waarop heel wat functionaliteit zit in een gebruiksvriendelijk jasje kan de klant bijvoorbeeld bestellingen plaatsen. Deze bestellingen worden dan teruggestuurd naar ERP. ERP-driven werkt dus in beide richtingen.

ERP software partners

Logo Exsited
Logo Deknudt
Logo Ostyn
Logo Studio Scott
Logo Verthus
Logo Viva Sara
Logo Dupont

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Heb je een project voor ogen de komende tijd? We gaan graag samen met jou de uitdaging aan.