Onze diensten

Exsited is een design georiënteerd webbureau met een hele sterke technische achtergrond. We innoveren voortdurend om onze klanten de beste websiteswebshops en webapps te kunnen aanbieden. Ontdek onze oplossingen die helpen bij het renderen van jouw business.


Branding overzichtsfoto

Branding

Branding is een term die vaak wordt gebruikt in marketing en reclame. Het verwijst naar het proces van het creëren van een naam, logo, design, en identiteit die een bedrijf of product vertegenwoordigt.

Lees verder

Copywriting overzichtsfoto

Copywriting

Content is king. Het zijn niet onze woorden, maar die van Google. Heb je geen teksten? Geen nood, je kan bij ons ook terecht voor copywriting.

Lees verder

Social media overzichtsfoto

Social media

In een omnichannel omgeving is het belang van social media niet te onderschatten. Social media biedt bedrijven de mogelijkheid om hun klanten op verschillende manieren te bereiken en te betrekken bij hun merk.

Lees verder

Analyse en opvolging overzichtsfoto

Analyse en opvolging

Hotjar, Smartlook, Optimizer, Woorank... Het zijn enkele leuke tools die je veel nuttige data geven. Je krijgt een correcte analyse gebaseerd op cijfers. Wij kunnen dan aan de slag met de resultaten van deze tools om jouw website nog beter te maken.

Lees verder

Content marketing overzichtsfoto

Content marketing

In de wereld van online marketing is content marketing een cruciaal onderdeel geworden van de strategieën die bedrijven gebruiken om hun doelgroepen te bereiken. Het is niet alleen een effectieve manier om een relatie op te bouwen met uw doelgroep, maar het kan ook een belangrijke rol spelen bij het verbeteren van de SEO van uw website.

Lees verder

E-mail marketing overzichtsfoto

E-mail marketing

E-mail marketing is een van de meest effectieve manieren om contact te leggen met potentiële klanten en bestaande klanten. Het is een vorm van direct marketing waarbij je persoonlijk en op maat gemaakte e-mails verstuurt naar je doelgroep.

Lees verder

Zoekmachine optimalisatie overzichtsfoto

Zoekmachine optimalisatie

SEO (Search Engine Optimization) is een reeks technieken die worden gebruikt om een website of een webpagina te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo.

Lees verder

Logo Exsited
Logo Deknudt
Logo Ostyn
Logo Studio Scott
Logo Verthus
Logo Viva Sara
Logo Dupont

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Heb je een project voor ogen de komende tijd? We gaan graag samen met jou de uitdaging aan.