Partnerships


SendCloud overzichtsfoto

SendCloud

Sendcloud is een platform voor het optimaliseren van het verzendproces voor e-commerce bedrijven. Het stelt online verkopers in staat om hun verzendingen te automatiseren, te vereenvoudigen en te integreren met meerdere vervoerders. Het platform biedt ook functies zoals real-time tracking van verzendingen, retourzendingen, verzendlabels en verzendkostenberekening. Het doel van Sendcloud is om de verzending van pakketten voor online verkopers gemakkelijker, sneller en goedkoper te maken.

Lees verder

Mollie overzichtsfoto

Mollie

Mollie is een pionier in de financiële sector en een van de snelst groeiende fintechs in Europa. We gebruiken Mollie zelf al sinds 2016 in onze webshops en we hebben er nog geen seconde spijt van gehad.

Lees verder

Leadinfo overzichtsfoto

Leadinfo

Leadinfo is een softwaretool die bedrijven helpt bij het identificeren van hun websitebezoekers. Het gebruikt IP-trackingtechnologie om informatie te verzamelen over de bedrijven die de website van een gebruiker bezoeken, inclusief de naam van het bedrijf, locatie, branche, aantal medewerkers, enzovoort. Deze informatie wordt vervolgens geanalyseerd en georganiseerd in een duidelijk overzicht van leads, zodat bedrijven waardevolle inzichten kunnen verkrijgen over hun websitebezoekers en gerichte marketingacties kunnen uitvoeren. Door het gebruik van Leadinfo kunnen bedrijven hun marketing- en verkoopprocessen optimaliseren en hun conversieratio's verbeteren door gerichter te werken.

Lees verder

Teamleader overzichtsfoto

Teamleader

Teamleader is een online bedrijfsmanagement software die speciaal is ontworpen voor kleine en middelgrote ondernemingen. Het stelt bedrijven in staat om verschillende bedrijfsprocessen te beheren, waaronder CRM, projectmanagement, facturatie en tijdregistratie, en om zo hun bedrijfsvoering te optimaliseren en te automatiseren. Met Teamleader kunnen gebruikers bijvoorbeeld verkoop- en klantgegevens beheren, offertes en facturen genereren, projecten plannen en bijhouden, en teamleden toewijzen en communiceren via één enkel platform. Het doel van Teamleader is om bedrijven te helpen hun activiteiten te stroomlijnen en hun efficiëntie te verhogen, zodat ze zich kunnen concentreren op de groei en ontwikkeling van hun bedrijf.

Lees verder

Logo Exsited
Logo Deknudt
Logo Ostyn
Logo Studio Scott
Logo Verthus
Logo Viva Sara
Logo Dupont

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Heb je een project voor ogen de komende tijd? We gaan graag samen met jou de uitdaging aan.