Leadinfo

Ontdek de kracht van Leadinfo - Dé tool voor het genereren van waardevolle leads!

Wil je weten wie er interesse heeft in jouw producten of diensten? Met Leadinfo hoef je niet langer te gissen. Leadinfo is een innovatieve softwaretool die jou in staat stelt om anonieme websitebezoekers te identificeren en om te zetten in waardevolle leads.

Hoe werkt het? Leadinfo maakt gebruik van geavanceerde technologieën en koppelt deze aan jouw website. Hierdoor krijg je inzicht in welke bedrijven jouw website bezoeken, welke pagina's ze bekijken en hoe lang ze blijven. Met deze waardevolle informatie kun je gerichte acties ondernemen om deze potentiële klanten te benaderen.

Met Leadinfo kun je eenvoudig een profiel opbouwen van elke lead. Je krijgt inzicht in belangrijke gegevens zoals de bedrijfsnaam, de branche, het aantal werknemers en het contactadres. Dit stelt jou in staat om gepersonaliseerde benaderingsstrategieën te ontwikkelen en jouw verkoop- en marketinginspanningen te optimaliseren.

Maar dat is nog niet alles! Leadinfo integreert naadloos met populaire CRM-systemen en e-mailmarketingtools, waardoor je de gegenereerde leads direct kunt opvolgen en relevante informatie kunt verzenden. Het stelt je ook in staat om de effectiviteit van jouw campagnes te meten en te analyseren, zodat je continu kunt bijsturen en jouw succes kunt vergroten.

Met Leadinfo haal je het maximale uit jouw websitebezoekers. Je zet anonieme bezoekers om in concrete leads en verhoogt daarmee jouw conversieratio. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite, maar leidt ook tot groei van jouw bedrijf en meer omzet.

Wacht niet langer! Ontdek de kracht van Leadinfo en maak van jouw website een leadgenerator. Neem vandaag nog contact met ons op en start met het genereren van waardevolle leads die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten zullen brengen.

Wil je een gratis brainstorm sessie?

We bieden gratis & vrijblijvend een brainstormsessie aan. 
Bespreek je volgende project te bespreken met onze ervaren zaakvoerder.