Beurstips.com

BeursTips werd opgericht in 1992 en is een volledig onafhankelijk beleggingsmagazine samengesteld en geschreven door onafhankelijke analisten. Het magazine verschijnt wekelijks (minstens 48 x per jaar) op woensdag en verschijnt op minstens 8 pagina´s. BeursTips gaat geen enkele confrontatie uit de weg en houdt geen blad voor de mond. De website is er voor elk type belegger: jong of oud. beginnend of ervaren; defensief of speculatief.

Beurstips
Sinds de lancering van de nieuwe BeursTips- en TuyauxBourse-websites zijn de bezoekersaantallen en het aantal verkochte abonnementen gigantisch aangetrokken. 
Bart Goemaere
Beurstips.com

Werking van de site

De website is in magazine stijl opgemaakt en bevat een gratis gedeelte en een premium gedeelte. Er is een uitgebreid ledensysteem met verschillende rollen en rechten.  

Er zit een webshop geïntegreerd in de website voor de aankoop (of verlenging) van een digitaal of fysiek abonnement.

Nog een eyecatcher is de geavanceerde magazine PDF-viewer die wij op maat ontwikkeld hebben. De klant laadt elke dinsdag zijn PDF op en ons systeem zet dit automatisch om in een dynamische pageflipper. Deze toepassing is enkel toegankelijk voor premiumleden.

De site is gekoppeld aan een eigen CRM-systeem dat de voeding geeft aan de website voor de abonnementen.

In de website zitten ook een heel aantal speciale blokken zoals twitter-integraties, grafieken en historische aandelen tabellen.

Exsited staat altijd klaar om verbeteringen aan te brengen. Flexibiliteit en stiptheid zijn de codewoorden van het team rond Exsited. Wil je je verkopen en rentabiliteit stevig zien aantrekken? Dan moet je bij Exsited zijn voor je website!
Bart Goemaere
Beurstips.com
  • Wat is een CRM-systeem?

    CRM (Customer Relationship Management) is een systeem dat wordt gebruikt om interacties met klanten te beheren. Het helpt bedrijven bij het verzamelen, opslaan en analyseren van informatie over klanten, waardoor ze hun verkoop-, marketing- en klantenserviceactiviteiten kunnen verbeteren. CRM-systemen kunnen contactgegevens, verkoopgeschiedenis, klantenfeedback, marketingcampagnes en andere informatie bijhouden en analyseren, zodat bedrijven inzicht krijgen in hun klantenbehoeften en hun relaties met hen kunnen versterken.

  • Wat is een pageflipper?

    Een pageflipper, ook wel een "boeklezer" genoemd, is een toepassingen op een website die speciaal is ontworpen om digitale PDF's weer te geven. Het simuleert het ervaren van een fysiek boek door pagina's te laten omslaan, in plaats van dat de pagina's op een scherm scrollen. Pageflippers kunnen worden gebruikt op een computer, tablet of smartphone en zijn beschikbaar voor verschillende besturingssystemen. 

  • Wat is een premium account?

    Een premium account is een soort van abonnement of lidmaatschap op een website of dienst die extra functies of voordelen biedt ten opzichte van een gratis account. Dit kan bijvoorbeeld toegang geven tot extra content, verwijderen van reclame, toegang tot premium tools, of extra opslagruimte. Premium accounts zijn vaak maandelijks of jaarlijks te betalen, of met eenmalige betaling. Het is afhankelijk van de website of dienst. Sommige website of dienst bieden ook gratis proefperiode aan om de functies te proberen voordat de gebruiker besluit om een premium account te kopen.

Wil je meer leren over aandelen en de beurs?

Ons CMS-systeem eens testen?

Wil je een demo account op ons CMS systeem? Contacteer ons.
Wij sturen snel een link door waar je alle functionaliteiten uitgebreid kan testen