Swim-Up Pools

Swim-Up pools is ontstaan de samenwerking van Frederik en David, gedreven West-Vlaamse ondernemers, die samen meer dan 35 jaar ervaring hebben in de bouwsector. 

Swim-Up Pools staat garant voor een oerdegelijk opbouw zwembad met focus op esthetiek, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid tegen een betaalbare prijs.

Swim-Up Pools

Over het project

Het project kwam tot stand in samenwerking met het full service reclamebureau Comfymar uit Wevelgem. Al snel werd duidelijk dat Frederik & David snel wilden schakelen met hun bedrijf en dat de website een zeer belangrijke schakel was in deze strategie. 

Om die reden werd SEO vanaf het begin een prioriteit. Ons platform bevat alle technische vereisten om goed te kunnen scoren in Google.

Na enkele kick-offs werd een strategie ontwikkeld over de informatiestructuur. We maakten de website op zodat hij voor twee doelgroepen zou aanspreken. Enerzijds moest de site duidelijk zijn voor de bezoekers. Aan de andere kant werd elke pagina ook opgemaakt met Google in het achterhoofd.

Met Exsited kies je voor ervaring, no-nonsense aanpak en service op elk vlak! Bij Swim-up Pools zijn we letterlijk ‘exsited’ over Exsited!
David Hollez
Swim-Up Pools
 • Wat is een digitale strategie?

  Digitale strategie is een term die niet kan ontbreken in de algemene bedrijfsstrategie. Wij claimen zeker niet dat we specialisten zijn in marketing en algemene bedrijfsstrategie, maar online hebben we eigenlijk heel wat ervaring. Onze focus ligt dus op webdesign en development, maar we krijgen meer en meer de vraag naar ondersteuning bij het ontwikkelen van een digitale strategie. 

 • Wat is een kick-off meeting?

  Een kick-off meeting is een vergadering waarbij een project officieel wordt gelanceerd. Het is een eerste bijeenkomst na het goedkeuren van de offerte waarbij de project manager, (eventueel) teamleden en de klant bij elkaar komen om het project grondig te bespreken, analyses te maken (functioneel, inhoudelijk & grafisch), de doelstellingen vast te stellen, de verantwoordelijkheden te verdelen en de plannen voor de aankomende fases van het project te bespreken. Een goede kick off zorg er voor dat het team efficiënter en effectiever kan samenwerken. Tijdens deze meeting wordt ook de projectplanning en -budgettering besproken. 

 • Wat is SEO (search engine optimization)?

  SEO (Search Engine Optimization) is een reeks technieken die worden gebruikt om een website of een webpagina te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Het doel van SEO is om een website of een webpagina zo hoog mogelijk te laten scoren in de zoekresultaten wanneer mensen zoekopdrachten uitvoeren die relevant zijn voor de inhoud van de website.

 • Wat is een CMS?

  CMS is een afkorting voor Content Management System. Dit is een systeem waarbij je op eenvoudige wijze alle inhoud van een website kunt beheren, zonder dat je kennis nodig hebt van een programmeertaal. Wij gebruiken ProcessWire als CMS-systeem.

 • Wat is copywriting?

  Copywriting met betrekking tot websites is het schrijven van tekst met als doel om iets te verkopen of te overtuigen. Een copywriter moet vaak rekening houden met de doelgroep, het medium en de boodschap die hij of zij wil overbrengen. Een goede copywriter kan een boodschap op een overtuigende en aantrekkelijke manier presenteren, zodat de lezer geneigd is om te handelen. Copywriting vereist vaak creativiteit, de vaardigheid om teksten te schrijven die aanspreken en overtuigen, en kennis van verschillende marketingtechnieken. Bovendien schrijft een copywriter niet enkel voor de bezoeker, maar ook voor Google

Ook op zoek naar verfrissing?

Logo Exsited
Logo Deknudt
Logo Ostyn
Logo Studio Scott
Logo Verthus
Logo Viva Sara
Logo Dupont

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Heb je een project voor ogen de komende tijd? We gaan graag samen met jou de uitdaging aan.