Deknudt Mirrors

Voor Deknudt Mirrors uit Deerlijk creëerden wij een high-end website met ingebouwde webshop.

Daarnaast ontwikkelden wij ook een uitgebreide B2B oplossing, die nauw gekoppeld is aan hun ERP-systeem.

Deknudt Mirrors

High-end look & feel

Een van de kernvragen van de klant was om een luxueuze uitstraling te realiseren. Skinn leverde een uitgebreid merkhandboek aan, waarin de resultaten van hun rebranding waren verwerkt.

Met trots presenteren we het eindresultaat, dat zowel op mobiele apparaten als op desktop overtreft wat de klant voor ogen had. 

Ik zou Exsited zeker aanraden. Ze zijn jong, gedreven, intelligent en – even belangrijk – vriendelijk. Beloftes worden consequent gehouden en de reactiesnelheid bij problemen is perfect. Wijzelf zijn absoluut tevreden met het geleverde werk.
Jan Deknudt
Deknudt Mirrors

Mobile first

Mobile First is een ontwerpprincipe waarbij de focus ligt op het ontwerpen van een website voor mobiele apparaten, voordat er aan de desktopversie wordt gedacht. Het idee hierachter is dat de meeste mensen tegenwoordig het internet gebruiken via een mobiel apparaat, en daarom is het belangrijk om een website zo toegankelijk mogelijk te maken voor deze gebruikers. Dit betekent niet dat de desktopversie van een website onbelangrijk is.

Deze benadering verbetert de gebruikerservaring, wat leidt tot een hoger conversieratio en bovendien is het ook beter voor de zoekmachine-optimalisatie. 

Er werd ook heel veel aandacht gegeven aan performance. Collega Jens haalde het onderste uit de kast om de website zo snel en performant mogelijk te maken.

Performance is not an add-on, it's a fundamental part of the user's experience
Jared Spool
Researcher

ERP-driven webshop

Voor dit project hebben we een koppeling gemaakt met het ERP Profit Plus van CAT-Solutions. Alle producten komen uit het ERP-systeem en worden in ons PIM-systeem rijker gemaakt. Zo worden alle foto's bij ons opgeladen. Deknudt werkt grotendeels B2B, er is dus een B2B-bestelportaal waarbij de accounts gekoppeld worden met Profit Plus via een ingenieuze webservice.

Deknudt: Master mirror makers

Een spiegel van Deknudt is het centraal punt in uw interieur. Het is een element dat bijdraagt aan het creëren van een omgeving waarin u zich op uw gemak voelt. Het vangt en reflecteert het licht, waardoor het een gevoel van ruimte creëert. Het accentueert uw favoriete hoek op een unieke manier en zorgt ervoor dat u er altijd perfect uitziet voor u de deur uitgaat.

Deknudt Mirrors zijn wereldwijd verkrijgbaar. Het bedrijf levert aan meer dan 60 landen en produceert al drie generaties spiegels in Deerlijk. Elk spiegelstuk gaat door de handen van ervaren en bekwame mensen, de zogeheten Master Mirror Makers

Benieuwd naar het resultaat?

Veelgestelde vragen

 • Wat betekent 'mobile first'?

  "Mobile first" is een benadering voor webdesign en ontwikkeling waarbij de prioriteit wordt gegeven aan het creëren van een optimale gebruikerservaring voor mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Dit betekent dat bij het ontwerpen van een website of applicatie, de focus wordt gelegd op de specifieke eigenschappen en beperkingen van mobiele apparaten, zoals kleinere schermen en beperktere computatiekracht.

  De mobile-first benadering is een reactie op de groeiende populariteit van het gebruik van mobiele apparaten om websites te bezoeken. Volgens sommige studies, wordt meer dan de helft van het verkeer van een website afkomstig van mobiele apparaten. 

  Samengevat, "mobile first" is een benadering voor ontwerp en ontwikkeling waarbij de focus ligt op het maken van een optimale gebruikerservaring voor mobiele apparaten, en waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke eigenschappen en beperkingen van deze apparaten.

 • Wat is een ERP-pakket?

  Wat is ERP? Enterprise Resource Planning (ERP) is een softwaresysteem dat organisaties helpt om de belangrijkste bedrijfsprocessen te automatiseren en te beheren voor optimale prestaties.

 • Wat betekent ERP-driven?

  ERP driven betekent dat onze webshop of webapp gebaseerd is op het ERP (Enterprise Resource Planning) van onze klant. Een ERP is een softwareplatform dat bedrijfsprocessen integreert en automatiseert, zoals logistiek, productie en sales. Een ERP-gedreven systeem maakt gebruik van de functionaliteiten en gegevens van een ERP-software om processen te ondersteunen en te verbeteren, meestal door informatie te delen over producten. Door het ERP te koppelen aan de webshop kunnen we alle klant- en productinformatie uit het ERP halen en orders en klanten terugsturen. Veel tijd gespaard zo :)

 • Wat is een API?

  Een API (Application Programming Interface) is een set van regels en richtlijnen die bepaalt hoe twee stukken software met elkaar communiceren. Het stelt onze backenders in staat om functionaliteit van een andere toepassing te gebruiken in ons webproject, zonder dat we de broncode van die andere toepassing hoeven te kennen. Zo kan onze webshop of webapp bijvoorbeeld gebruik maken van een API van een ERP-toepassing om gegevens op te halen over de producten. 

  Enkele voorbeelden: Mollie (betalingen), SendCloud (shipping), MailChimp (nieuwsbrief), ERP (productinformatie)

Logo Exsited
Logo Deknudt
Logo Ostyn
Logo Studio Scott
Logo Verthus
Logo Viva Sara
Logo Dupont

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Heb je een project voor ogen de komende tijd? We gaan graag samen met jou de uitdaging aan.