Cache legen op Windows.

Cache legen op Windows? Geen probleem!
Volg de stappen voor het verwijderen van je cache!

Welke browser gebruik je?

De methode voor het verwijderen van cache varieert niet enkel op basis van het toestel. Elke browser heeft een andere manier om cache te legen. Selecteer uw browser.

Microsoft Edge

• Klik op de knop met de drie puntjes
  • Selecteer ‘Instellingen’
  • Klik op ‘Kies wat u wilt wissen’ bij de selectie van ‘Browsegegevens wissen’
  • Vink de vakjes voor ‘Cookies en opgeslagen websitegegevens’ en ‘Gegevens en bestanden in cache’ aan’
  • Klik op ‘Wissen’

Google Chrome

• Klik op de knop met de drie puntjes
  • Selecteer ‘Meer hulpprogramma’s’
  • Klik op het tabblad ‘Browsegegevens wissen’
  • Vink in het venster ‘Browsegegevens wissen’ het vakje voor ‘Cookies en andere site- en plug-ingegevens’ en ‘Gecachte afbeeldingen en bestanden’
  • Selecteer in het menu bovenaan ‘Het eerste gebruik’ om alles te verwijderen
  • Klik op ‘Browsegegevens wissen'

Internet Explorer 10 en 11

• Klik op het tools icoontje (blauw/grijs tandwiel)
  • Selecteer ‘Safety’
  • Snelkoppeling: ctrl + shift + del
  • Klik op ‘Browsegechiedenis verwijder’ (‘Delete Browsing History’)
  • Vink het vakje van ‘Tijdelijke internetbestanden’ zeker aan
  • Klik op Delete

Mozilla Firefox

• Klik op de menuknop en daarna op ‘Voorkeuren’
  • Selecteer het paneel ‘Geavanceerd’
  • Klik op het tabblad ‘Netwerken’
  • Klik in de selectie van ‘Gebufferde webinhoud’ op ‘Nu wissen’
Logo Exsited
Logo Deknudt
Logo Ostyn
Logo Studio Scott
Logo Verthus
Logo Viva Sara
Logo Dupont

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Heb je een project voor ogen de komende tijd? We gaan graag samen met jou de uitdaging aan.