Webhosting

Onze hosting partners

We werken enkel met de beste partners

Veelgestelde vragen

We vatten het eens samen
 • Waarom kiezen jullie voor Combell?

  We kiezen resoluut voor Combell omwille van een aantal redenen:

  1. Bereikbaarheid: Combell staat bekend om de hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid waardoor onze websites altijd snel en bereikbaar

  2. Expertise: Combell beschikt over jarenlange ervaring

  3. Ondersteuning: Combell biedt ons heel snelle en duidelijke ondersteuning bij het oplossen van diverse problemen

  4. Flexibiliteit: We kunnen terecht voor shared hosting, VPS hosting en dedicated hosting, afhankelijk van de noden van de klant

  5. Prijs-kwaliteitverhouding: Combell biedt betaalbare hostingoplossingen aan zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de beschikbaarheid van de servers.

  6. Klantenservice: Combell beschikt over een uitstekende klantenservice, die 24/7 beschikbaar is om klanten te helpen bij vragen en problemen.

  7. Eerste lijn: We hebben een eigen customer success manager en kunnen snel communiceren via whatsapp & slack. 

   

 • Wat is webhosting?

  Webhosting is de dienst die het mogelijk maakt om websites toegankelijk te maken via het internet. Er zijn verschillende soorten webhostingdiensten beschikbaar, waaronder shared hosting, VPS (Virtual Private Server) hosting en dedicated hosting. Shared hosting is de meest gebruikelijke en betaalbare optie, waarbij meerdere websites op één server worden gehost. VPS hosting biedt meer flexibiliteit en resources dan shared hosting, terwijl dedicated hosting de volledige controle en resources van een server aan één klant biedt.

  Webhosting is een cruciaal onderdeel van het creëren en runnen van een website, omdat het bepaalt hoe snel en betrouwbaar een website is, en de beschikbaarheid van de website garandeert voor gebruikers over de hele wereld.

 • Wat is een domeinnaam?

  Een domeinnaam is een unieke naam die aan een website is toegewezen en die gebruikers kunnen invoeren in hun browser om toegang te krijgen tot de website. Domeinnamen zijn gemakkelijker te onthouden dan IP-adressen (bijvoorbeeld 192.168.0.1), en ze maken het mogelijk voor gebruikers om websites te vinden door een eenvoudige naam in te voeren in plaats van een reeks cijfers.

  Het is belangrijk om een unieke en relevante domeinnaam te kiezen die eenvoudig is te onthouden en gemakkelijk te spellen, omdat dit de vindbaarheid en de merkbekendheid van een website kan verbeteren.

 • Wat is een SSL-certificaat?

  Een SSL-certificaat (Secure Socket Layer) is een digitale certificering die een beveiligde verbinding tussen een webserver en een webbrowser garandeert. Het certificaat is bedoeld om te bevestigen dat een website is wat het beweert te zijn, en om gevoelige gegevens, zoals wachtwoorden en creditcardnummers, te beschermen tegen afluisteren door hackers.

  Een SSL-certificaat bevat informatie over de identiteit van de eigenaar van de website, de encryptie-algoritmen die worden gebruikt en de data-authenticatie-procedures. Wanneer een gebruiker een beveiligde website bezoekt, zal zijn browser een verbinding maken met de webserver via een beveiligde SSL-sessie. Hierdoor wordt de communicatie tussen de gebruiker en de webserver beveiligd en worden de gegevens die tussen hen worden uitgewisseld beschermd tegen afluisteren of wijziging.

  Een website met een geldig SSL-certificaat wordt aangeduid met een slotje of een groen slotje in de browserbalk.

Logo Exsited
Logo Combell

Op zoek naar stabiele webhosting?

We zijn premium reseller van Combell. De beste kwaliteit aan de beste prijzen met de beste support. Wat heb je nog meer nodig?