Mailhosting: IMAP, Office365 of Google Workspace

Als je gebruik wenst te maken van een eigen e-mail adres bvb info@uwproject.be, dan is er mailhosting nodig. Onze mailhosting, gebaseerd op IMAP en bij Combell is zeer goed, maar kan niet tippen aan het huidige cloud-aanbod. We verwijzen onze klanten dus graag door naar Office 365 (van Microsoft) of Workspace (van Google) voor de mailboxen.

IMAP bij Combell

Of je nu van thuis werkt of op kantoor, je wil altijd vlot kunnen werken. We zijn premium reseller bij Combell en kunnen daardoor de tools aanbieden om het jou en je collega’s makkelijk te maken. Bij Combell kan je professionele mailboxen met je eigen e-mailadres aanmaken. De mailboxes staan in de beste datacenters waar alle voorzorgen genomen worden zodat ze altijd online blijven. Bovendien maken we dagelijks back-ups zodat niets verloren gaat in geval van nood.

Office -365

Office365 business is een abonnementsproduct waar Microsoft cloud diensten ter beschikking stelt van zijn klanten. Het aanbod bestaat uit een heel aantal bekende namen, zoals OneDrive, Outlook, Word Online, Excel Online, Skype en Sharepoint. Maar vooral: het beheer van jouw mailboxen op jouw eigen domeinnaam. Een heel universum dus van diensten die het werken in de cloud vergemakkelijken op verschillende vlakken.

Logo Office 365

Google Workspace

De tegenhanger van Office365 bij Google heet Google Workspace. Hun slagzin is 'Alles wat u nodig heeft om optimaal te werken, handig verzameld in één pakket dat naadloos werkt op uw computer, telefoon en tablet'. Workspace heeft een tegenhanger voor bijna elk product van Office: Google Drive, Gmail, Google Documenten, Google Spreadsheets enz.. Maar het belangrijkste is dus ook hier dat de mailboxen binnen deze workspace beheerd worden.

Logo Google Workspace

Hoeveel kost het?

De cloud-leveranciers werken met het ‘betaal per gebruiker, per maand’ principe. De gemiddelde prijs is tussen de 8 en 15 euro per maand per gebruiker, afhankelijk van het gekozen abonnement. Bij ons zijn er géén extra kosten, u betaalt rechtstreeks aan de leverancier door het koppelen van een creditcard.

Set-up
Wij kunnen de set-up voor u configureren. In dat geval bekijken we hoeveel werk we zullen hebben en geven we een inschatting volgens uurtarief. Voor 'nieuwe domeinen' is twee uur meestal voldoende. Voor 'domeinen met bestaande mailboxen' moet dit geval per geval bekeken worden. U mag dit ook zelf doen, of aan uw IT-partner toevertrouwen, in dat geval doen wij de nodige domein-instellingen op afroep. Voor aanpassingen aan domein records wordt niets aangerekend.

IMAP
Indien gekozen wordt voor IMAP mailaccounts, dan zit dit standaard in jouw webhosting inbegrepen! Ideaal om te starten.

Logo Exsited
Logo Combell

Op zoek naar stabiele webhosting?

We zijn premium reseller van Combell. De beste kwaliteit aan de beste prijzen met de beste support. Wat heb je nog meer nodig?