E-mail

Hier bieden we een antwoord op al jouw e-mail vragen

Standaard Combell instellingen

Inkomende & uitgaande mailserver:
Inkomende e-mail: imap.mailprotect.be (SSL poort 993)
Uitgaande e-mail: smtp-auth.mailprotect.be (SSL poort 465)

Webmail
https://webmail.combell.com

Handleiding voor elk type toestel / software:
https://www.combell.com/nl/help/kb/hoe-kan-ik-mijn-basic-mailbox-pop3-imap-instellen/

Veelgestelde vragen

• Wat is een IMAP Mailbox?

IMAP (Internet Message Access Protocol) is een protool voor e-mailbeheer en -opslag. Een IMAP mailbox is een mailbox op een server die IMAP gebruikt om e-mailberichten op te slaan.

IMAP maakt het mogelijk om e-mailberichten op te slaan op een centrale locatie (de server), waardoor u vanaf verschillende apparaten (bijv. computer, telefoon, tablet) toegang heeft tot uw e-mailberichten. Dit betekent dat u uw e-mailberichten kunt lezen, verzenden, beantwoorden en organiseren op verschillende apparaten zonder dat uw berichten verloren gaan of u op elk apparaat steeds dezelfde handelingen moet uitvoeren.

IMAP staat ook toe om e-mailberichten op de server te bewaren en te categoriseren in mappen en labels, zoals "Inbox", "Verzonden items" en "Spam". Dit maakt het beheer en organisatie van uw e-mailberichten eenvoudiger.

Ongeveer de helft van onze klanten werkt met IMAP mailboxen bij Combell. De andere mogelijkheden zijn Microsoft 365 en Google Workspace.

• Hoe stel ik een (html) e-mail handtekening in?
    • Een handtekening maken en toevoegen aan berichten in Outlook op Windowsmeer info
    • Handtekeningen voor e‑mails aanmaken en gebruiken in Mail op Mac: meer info
    • Volg deze stappen om een handtekening in te stellen via de webmail bij Combell: meer info